Wanneer u een tekst wenst die echt gericht is op de Google zoekresultaten, dan kunt u het beste kiezen voor een speciale seo-tekst. Wenst u een puur informatie tekst, zonder een direct internet marketing doel dan kunt u kiezen voor de standaard teksten. Maakt u een keuze voor meer informatie.

Schrijven van teksten

Bij het schrijven van webteksten, seo-teksten, advertenties, game reviews, etc komt het niet enkel aan op schrijven. Vooraf gaat kritisch onderzoek, feitcontrole op de aangeleverde stukken en de eindcontrole om het geschreven totaal te perfectioneren. In dit proces zorgt Tekstschrijver J.C. Muts altijd voor de correcte tekst. Deze teksten zijn pakkend, sporen aan tot handelen en zijn uniek en verfrissend. Alle teksten worden uniek voor u of uw bedrijf geschreven, met het oog op vindbaarheid in de zoekmachines.

Herschrijven en redigeren van teksten

Redigeren doe ik vooral voor opdrachtgevers die zelf al een groot gedeelte van de teksten hebben geschreven als concepttekst en dit willen laten uitwerken door een professional. Tekstschrijver J.C. Muts zorgt dat de inhoud uitblinkt in commercie –wanneer nodig- en de boodschap wel helder genoeg overkomt. U mist details, tekstschrijver J.C. Muts vult ze aan.

Het herschrijven van teksten gebeurt vaak bij verjaarde teksten, of wanneer een hobbyist overgaat naar ondernemer. Teksten moeten herschreven worden om er meer uit te halen, daarbij wordt op alles gelet. Denkt u hierbij aan: zinsopbouw, interpunctie, spelling, grammatica, doel en boodschap van de tekst. U laat tekstschrijver J.C. Muts de teksten herschrijven en redigeren omdat ik er van geniet om woorden en zinnen te laten stralen, zodat u er later mee kunt pralen.

Corrigeren van teksten

Laat uw teksten corrigeren door tekstschrijver J.C. Muts om een concepttekst te maken tot een schitterend eindproduct. . Voor uw doelgroep zijn foutieve teksten gemiste kansen op klandizie, investeer daarom altijd in correcte teksten. Ik corrigeer uw teksten zorgvuldig op grammatica, spelling en opvallende zinsopbouw.