Bitcoins: heeft het nog zin om te kopen én hoe werkt dat dan?

Hoe koop ik Bitcoins? Een stap-voor-stap Guide om Bitcoins te kopen

Hoe koop ik Bitcoins? Die vraag hoor ik veel. Terecht, want er komt best wel wat bij kijken. Juist omdat de Bitcoin koers weer een snoekduik naar beneden heeft genomen en hij weer ophoogkruipt is het weer interessant om in te stappen. Let wel op dat je dit met mate doet en met kleine bedragen. Gebruik nooit je spaargeld of geld dat je niet kunt missen. Dat gezegd hebbende, lezen we eventjes verder.

Lees meer...

Review: Verdun (PC)

Heb je ook zo genoten van de eerste Call of Duty titels die zich afspeelden in de WOII setting? Blackmill Games and M2H Game studio brengen dezelfde sfeer, vertrouwde looks in de eerste realistische WOI first person shooter ooit! Verdun.

De naam Verdun komt van de bekende Slag bij Verdun. Deze was typerend voor de 1e Wereldoorlog omdat er nooit eerder zo lang en met zoveel mensen is gevochten op een klein stukje (10 bij 10 km) grond. De slag die 11 maanden duurde heeft het leven gekost aan meer dan 700.00 mensen. Dit slagveld, die angst en strijd proberen de Nederlandse Indies te brengen in de eerste WO I FPS ooit!

Lees meer...

Persbericht: Scheldlijn

PERSBERICHT

Eerste Nederlandse ‘scheldlijn’ is een feit

 

Amsterdam 10 NOVEMBER 2015 – In een wereld waar alles digitaal lijkt te gaan wordt er bij www.scheldlijn.nl gas teruggenomen en is er een ouderwetse telefoonlijn actief. Ouderwets? Niet echt. De scheldlijn is de ideale plek om even lekker stoom af te blazen, je af te reageren en je vrienden familie te sparen. Aldus de Scheldlijn.

Lees meer...