Design - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Tekstschrijver J.C. Muts is behalve schrijver van online content ook thuis in het online design.

 

  • Responsive Web Design in Baarn

    Een responsive website laten maken door JCmuts in Baarn is de moderne, online brochure van jouw bedrijf, een visitekaartje dat professionaliteit moet uitstralen. Responsive Web Design [RWD] is een aanpak gericht op het maken van apparaat-onafhankelijke websites die naadloos werken in een uiteenlopende reeks van schermen en apparaten.

    Webdesign

 

  • Logo laten ontwerpen in Baarn

    Een professioneel logo laten ontwerpen door JCmuts in Baarn zorgt voor herkenbaarheid, benadrukt het onderscheidende vermogen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf, produkt of dienst t.o.v. uw directe concurrentie én zorgt tevens voor een positieve representatie.

    Logo design

 

Logo laten ontwerpen Baarn; een logo laten maken inclusief huisstijl voor startende ondernemers

JCmuts is behalve Tekstschrijver, tevens een solide basis waar u terecht kunt voor responsive webdesign en uniek logo design in Baarn. U kunt ook terecht voor webdesign in Soest, webdesign in Amersfoort of webdesign in Hilversum en omstreken. Bij JCmuts kunt u een website laten maken, een logo laten maken, een domeinnaam registreren of uw website laten hosten. Maar ook voor internet marketing en zoekmachine optimalisatie  (SEO) bent u bij JCmuts op de juiste plek.

Een website is onmisbaar geworden voor elk bedrijf. Al uw klanten zoeken u eerst online op, voordat zij een afspraak met u maken. Daarom is het belangrijk dat uw website en social media (LinkedIn, Facebook, Twitter) een zakelijke uitstraling hebben. Als uw website een gemakkelijke en moderne navigatiestructuur heeft en uitblinkt boven uw concurrenten met een eigentijds design, dan geeft u anderen het nakijken. Kijk op  webdesign, huisstijl, logo portfolio of maak meteen een afspraak om uw wensen te bespreken.

Goedkoop en snel een website laten maken. Wat kunt u van JCmuts verwachten?

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden oneindig, dankzij Joomla een vrij, opensource-contentmanagementsysteem. De websites zijn zelf gemakkelijk te onderhouden en aan te vullen, terwijl ze zeer modern en professioneel ogen.

Hier vindt u de mogelijkheden die JCmuts u kunt aanbieden. Heeft u specifieke vragen? Neem even contact met ons op.

Website voor alle devices

100% geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en desktops

SEO-technische teksten & design

Uw website wordt snel opgepakt in de zoekmachines

Uniek design

Iedere website is uniek

Beheer in eigen hand

Joomla is gemakkelijk zelf te onderhouden. Vindt u het lastig, ik geef op locatie uitleg.

Betrouwbaar hosting en domeinregistraties

Webhosting en domeinnaam gebeurt via de professional Funkiej Webdesign.