Scenarioschrijver

Als scenarioschrijver / scriptschrijver schrijf ik graag pakkende en beeldende scripts voor televisie, theater en de game-industrie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het schrijven van volledige scenario's tot het bijschaven van bestaande projecten. Als scenarioschrijver ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen de verhaallijn, karakters, dialogen en beschrijving van shots. Daarnaast adviseer ik bij de casting van acteurs en ondersteun ik de regie op het belang van de dialogen. Als scenarioschrijver beschik ik over een zeer levendige fantasie en een nog beter inbeeldingsvermogen. Dat ik op commando creatieve uitbarstingen kan creëren en deze kan uitschrijven tot een script, dat bewees ik eerder in verschillende projecten waar binnen een aantal uren een script geschreven moest worden. Adhoc verhaallijnen bedenken en sparren tot het uitmondt in een scenario, daar ligt mijn kracht. Voor theater schreef ik reeds een aantal scenario's welke zijn uitgegeven door de Toneelcentrale. Hier kunnen theatergroepen uit Nederland terecht voor avondvullende- en korte theaterstukken. Voor korte films schreef ik verschillende scenario's welke verfilmd zijn en welke in pre productie staan voor toekomstig beeldmateriaal. In de game-industrie schreef ik storylines voor diverse games; van pittige dialogen in een vechtspel tot uitgebreide verhaallijnen in een RPG.

Tarieven scenario

Theater
€49
Excl opvoerrechten
Tel/Skype contact
Info
Film
€59
copyrights/credits
Excl locatiebezoek
Info
Game
€59
copyrights/credits
Excl locatiebezoek
Info

Scenarioschrijver gezocht

Scenarioschrijver gezocht? Dan help ik uw team graag. Ik assisteer graag als main scriptwriter, of wanneer nodig als co-writer. Ik werkte reeds aan meerdere korte kleinere producties en met grote teams waar ik mij als teamspeler en meedenker ontwikkelde. Dus wenst u een ervaren scenarioschrijver in te huren voor een project dan ben ik uw schrijver, als u een beetje schrijverseigenwijsheid kunt handelen.  Voor tarieven wijs ik u graag naar de uitgebreide pagina. Heeft u een voorstel dat buiten het tarief valt, dan kunnen we het er altijd over hebben tijdens een kop koffie of telefoongesprek. 

Heeft u een scenarioschrijver nodig of een co-schrijver ter ondersteuning van uw huidige team, dan ben ik voor u beschikbaar. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

Tarieven scenario

Tarieven scenario

Theater
€49
Excl opvoerrechten
Tel/Skype contact
Info
Film
€59
copyrights/credits
Excl locatiebezoek
Info
Game
€59
copyrights/credits
Excl locatiebezoek
Info