Tarieven tekstschrijver

Wat kost een freelance SEO tekstschrijver

  • Uurtarief: € 49,50
  • Minimale afname is één uur aan werkzaamheden.
  • Opdracht bespreken op locatie: uurtarief
  • Opdracht bespreken via mail/telefoon/skype is kosteloos.
  • Locatietarief: € 75,00 (inclusief reis en verblijfkosten)
  • Starterstarief: * € 42,50
  • Zoekwoorden onderzoek € 60,00
  • Betalen met Bitcoin (BTC/LTC/ETH/RPX)) is 5% korting

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Tarief Scenario

Tarieven scenarioschrijver en game writing

* Het starterstarief geldt enkel voor startende ondernemers met een KvK inschrijving van maximaal een half jaar oud.

 

Het bespreken van de opdracht

Het bespreken van de opdracht gaat normaliter via de mail. In sommige gevallen werkt het voor de opdrachtgever prettiger om het buiten mailverkeer ook mondeling toe te lichten.

Telefonisch / Skype overleg omtrent de opdracht

Wanneer u de opdracht graag mondeling wilt toelichten, dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt er voor kiezen om dit telefonisch of via Skype te doen. De tijd die daarvoor nodig is zal niet in rekening worden gebracht. Wanneer er toch meerdere skype sessies of telefoongesprekken nodig blijken, dan is dit geen probleem. Er zal dan worden besproken of dit binnen de gemaakte offerte past of dat dit gezien wordt als uitbreiding van de opdracht.  

Face-to-face-overleg op locatie omtrent de opdracht

Wanneer u de opdracht mondeling wilt toelichten in een face-to-face-gesprek op een door u gekozen locatie dan wordt het uurtarief in rekening gebracht. Dit geldt voor de reistijd en het de tijdsbestek van de bespreking. Het is mogelijk om 's avonds na 20:00 af te spreken of in de weekenden. 

 

Wat kost een tekstschrijver?

Wat kost een tekstschrijver? Een vaak gestelde vraag. Hier leg ik u graag uit hoe de tarifering in zijn werk gaat. Wat kost deze freelance SEO tekstschrijver eigenlijk en wat zijn de tarieven copywriting? Wanneer u mij als tekstschrijver inhuurt, betaalt u een totaaltarief per uur. U hoeft dus zelf niet te gaan rekenen met tarieven per woord, letter of pagina. Simpelweg een uurtarief. Op een offerte staat duidelijk een uitsplitsing van de werkzaamheden en de tijd die hieraan gespendeerd wordt. Een opdracht bestaat namelijk niet enkel uit het schrijven van de teksten, maar ook het onderzoek doen, controleren van de feiten en de eindcontrole op spelling en grammatica. Dit alles valt onder het mom tekstschrijven en daar betaalt u het uurtarief voor. Het uurtarief geldt voor het schrijven van nieuwe teksten, redigeren en corrigeren.

 

Tarief van een tekstschrijver

Het tarief van een tekstschrijver verschilt enorm wanneer u onderzoek doet op het web. De ene schrijver rekent per pagina, de ander per woord, bij tekstschrijver J.C. Muts betaalt u per uur. De betaling voldoet u pas nadat u het geleverde tekstwerk ontvangt en nadat u een goedkeuring heeft gegeven over de kwaliteit van het werk. Zijn er nog wijzigingen nodig? Dan pas ik alles aan naar wens, zolang het maar past binnen de huidige opdracht. Wijzigt de opdracht, dan zit hier een meerprijs aan. Bij tekstschrijver J.C. Muts vindt u echt betaalbare teksten. Voor € 49,50 per uur schrijf, redigeer en corrigeer ik teksten. In een uur schrijf ik ongeveer 350 tot 450 woorden, wat ongeveer een webpagina vol is. Natuurlijk kan het wat verschillen qua onderwerp en stijl, maar zo heeft u een duidelijker beeld dan de uurprijs. Naast het schrijven komen er wel meer taken om de hoek kijken. Zo moet ik controleren of de informatie feitelijk is en moet ik research doen in het onderwerp. Achteraf voer ik een eindcontrole uit om tijdens het schrijfproces niet uit de schrijvers 'flow' te geraken. Deze taken omschrijf ik duidelijk op de offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is fijn, duidelijkheid in de prijsafspraken!

 

Prijs per woord tarief tekstschrijver

 

De prijs per woord is een lastig tarief bij een tekstschrijver. Aan de ene kant kunt u natuurlijk de gewenste tekst inschatten op de woorden nauwkeurig, maar aan de andere kant is het ook lastig in te schatten hoeveel woorden uw opdracht bevat. Daarom hanteer ik eigenlijk altijd een uurprijs. Het uurtarief van € 49,50 komt ongeveer neer op € 0.10 per woord. Het voordeel van een uurprijs van een tekstschrijver is dat u zelf wel ongeveer kunt inschatten hoe lang het schrijven van een tekst zou mogen duren. Ook is een uurprijs een gebruikelijke prijsaanduiding in veel beroepen en vaak overzichtelijk. 

Betalen met Bitcoins voor SEO webteksten en webdesign bij Tekstschrijver J.C. Muts

U kunt betalen met de grootste 5 soorten Bitcoins die er op dit moment zijn. Dat is de Bitcoin zelf (BTC) de Litecoin (LTC) , Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Monero.